Vojkova cesta 58, 1000 Ljubljana 0038631738755 info@delises.si

Dostava naročil in stroški pošiljanja

Obdelava, priprava in odprema naročil

Vsa naročila sprejeta do 13 ure bomo obdelali in odposlali naslednji delovni dan. Kasnejša naročila, ali če so naročila oddana na dela prost dan, bomo odposlali naslednji delovni dan. Ponudnik blago zapakira, odpošlje in o tem po elektronski pošti ali telefonu obvesti kupca.

Dostava blaga preko GLS Slovenije

Dostavo vseh naročil izvaja pogodbeni partner, podjetje GLS Slovenija. Znesek poštnine je enak za vsa naročila in za dostavo po vsej Sloveniji. Znesek dostave za vse nakupe v vrednosti do 50,00 EUR z vključenim DDV, znaša 4,90 €. Dostava je brezplačna za vse nakupe v vrednosti nad 50,00 EUR z vključenim DDV. Naročeni izdelki bodo dostavljeni na naslov, ki ga kupec navede kot naslov za dostavo (ob zaključku naročila).

Osebni prevzem blaga

Kupcem izdelkov na spletni strani delises.si je na voljo tudi osebni prevzem blaga. Kupci lahko blago osebno prevzamejo vsak delovni dan ob 12h do 16h na naslovu Vojkova cesta 58, 1000 Ljubljana.

Ob osebnem prevzemu blaga kupec ne plača stroškov dostave.

Obveščanje o statusu dostave blaga

Prejemnik bo s strani spletne trgovine prejel e-sporočilo, ko bo paket pripravljen in odposlan. Nato bo s strani dostavne službe GLS Slovenije prejemal obvestilo o statusu dostave ter predvidenem času dostave na izbrani naslov. Tako bo prejemnik na dan dostave obveščen o uri dostave paketa.

V primeru, ko kupec izbere osebni prevzem blaga, bo prav tako, po elektronski pošti, obveščen, ko bo blago pripravljeno na prevzem.

error: Varovanje podatkov vključeno