Vojkova cesta 58, 1000 Ljubljana 0038631738755 info@delises.si

SPLETNA TRGOVINA

Osebni prevzem blaga:

Kupci lahko blago osebno prevzamejo od ponedeljka do četrtka od 12h do 16h ali petek od 10h do 13h. Na naslovu Vojkova cesta 58, 1000 Ljubljana. Pokličite pred prihodom. Kako do nas: navigacija vas bo pripeljala do začetka ulice, kjer je bila včasih stara vratarnica, po ulici se zapeljete do konca (cca. 200m)  do daljše zapornice, ki je na levi strani, parkirate in se sprehodite mimo zapornice cca. 70m in na desni strani je naša pisarna na vratih je nalepka (Delises spletna trgovina).

Obdelava, priprava in odprema naročil

Vsa naročila sprejeta do 12. ure bomo obdelali in odposlali naslednji delovni dan. Kasnejša naročila, ali če so naročila oddana na dela prost dan, bomo odposlali naslednji delovni dan. Ponudnik blago zapakira, odpošlje in o tem po elektronski pošti ali telefonu obvesti kupca.

Dostava blaga preko Gls Slovenije

Dostavo vseh naročil izvaja pogodbeni partner, podjetje GLS Slovenija. Znesek poštnine je enak za vsa naročila in za dostavo po vsej Sloveniji. Znesek dostave za vse nakupe v vrednosti do 50,00 EUR z vključenim DDV, znaša 4,90 €. Dostava je brezplačna za vse nakupe v vrednosti nad 50,00 EUR z vključenim DDV. Naročeni izdelki bodo dostavljeni na naslov, ki ga kupec navede kot naslov za dostavo (ob zaključku naročila).

Opozorilo: Pri sadnih pirejih gre za sveže artikle, zato priporočamo, da paket prevzame na dan dostave. Če naročite dostavo npr. na Petrol ali v paketomat in paket prevzamete v naslednjih dneh, vam ne moremo  zagotoviti, da se kakovost izdelkov ne bo poslabšala. Reklamacije artiklov je 1 dan od prevzema artikla.

 

Naročila in dostava za gostince

Dostava:
Torek: Ljubljana z okolico in Dolenjska
Sreda:  Štajerska
Četrtek: Primorska, Notranjska in Obala z okolico
Petek: Ljubljana z okolico in Gorenjska

Dostava od 7h do 16h. Za večje količine dostava po dogovoru.

Naročila:
Naročila sprejemamo po
telefonu +386 31 738 755 in
e-pošti: info@delises.si 
vsak delovni dan od 8h do 16h.

error: Varovanje podatkov vključeno