Vojkova cesta 58, 1000 Ljubljana 0038631738755 info@delises.si

KAKOVOST SADNIH PIREJEV PONTHIER

Sveži sadni pireji so iz najkakovostnejšega sadja, obranega v najboljšem času zrelosti.
Obrano sadje je shranjeno v optimalnih pogojih, da ohrani svežost.
V postopku proizvodnje sadnih pirejev je sadje najprej natančno pregledano in prebrano, zmleto, dodana je minimalna količina sladkorja in sadna masa je fino zmleta.
Sledi hitra pasterizacija (HSTS), kar zagotavlja higieničnost in varnost. Takoj po pasterizaciji je pire ohlajen, da ohrani okus in barvo svežega sadja.
Sveži sadni pireji imajo lahko največ 10 % dodanega sladkorja, nekateri pa imajo celo 100 % sadni delež. 

Izbor najboljših vrst sadja, uporaba izključno ene sorte sadja za posamezen izdelek,nabava sadja enkrat letno v času za pobiranje letine pri izbranih dobaviteljih s pogodbeno določeno sladkorno stopnjo sadja (BRIX) in z obsežno
kontrolo na pesticide za vsako pošiljko sadja.

Proizvodni postopek
Nobenih aditivov (npr. umetnih okusov, barvil, dodatkov za zgostitev …), kontrola temperatur hitre pasterizacije (HSTS) za vsako posamezno vrsto sadja.

Končni izdelek
Testiranje vsake proizvedene serije končnega izdelka zagotavlja okus in barvo svežega sadja in gosto, gladko, homogeno strukturo.

Hramba v hladilniku
Sadni pire je izdelek, uporaben takoj, ko ga vzamete iz hladilnika. Embalaža z navojnim zamaškom omogoča, da uporabite le del pireja in ostanek ponovno shranite. Priporočamo, da izdelek po odprtju porabite v 12 dneh.

Zaveza kakovosti
Proizvajalec je na vseh nivojih proizvodnje zavezan spoštovati najstrožje mednarodne standarde za proizvodnjo varne hrane, kot so standardi IFS* (higher level) in BRC* (grade A), ter zagotavljati varnost hrane. Kosher/Halal certifikati.

*IFS – International Featured Standards

*BRC – British Retail Consortium

Ponthier izdelki v trgovini:

CITRUS

ČRNO JAGODIČEVJE

DRUGO SADJE

MEŠANI

PIREJI S POREKLOM

RDEČE JAGODIČEVJE

tropski

zelenjavni

error: Varovanje podatkov vključeno